Apa kelebihan CMD & Bagaimana ianya berfungsi.

*HEALING CRISIS*
-------------------------------
Fahamkan kenapa ia berlaku bila anda dah minum CMD

💧 CMD akan bertindak balas dalam badan kita bagi melawan asid2 @ penyakit yang ada dalam badan kita.

💧 Setiap orang berbeza mengikut jumlah pengambilan cmd dan tahap kesihatan seseorg. Untuk mengurangkan tindakbalas yang teruk mulakan pengambilan CMD dalam kuantiti yang sedikit dahulu.

💧 Macam kita ambil ubatan hospital jugaklah ada kesan mengantuk gitu lah...😊

💧 Healing crisis ini terjadi bila badan kita cuba nak singkirkan toxin dengan kuantiti yang besar dan tiba2.

💧 Toxin akan keluar melalui semua channel yang boleh macam kulit, najis, air kencing, kahak dan sebagainya. Jadi, badan terpaksa bekerja lebih keras masa proses healing crisis untuk singkir toxin yang dah lama kita kumpul dalam badan. Jadi bagi orang yang agak lemah antibodi nya, dia akan mengalami demam dan sakit2 tubuh.

💧 Kita tak tahu keadaan sebenar sel dalam badan kita. CMD akan cuba bersihkan sel yang memang dah rosak selama ni. Bagi sel yang rosak teruk, akan ada kemungkinan pendarahan. Yang resdung pulak, akan keluar kahak2, dan selsema yang teruk masa awal pengambilan. Yang ada masalah period pulak mungkin akan keluar darah yang banyak.

💧 Lepas sel dah bersih, sel2 rosak dah disingkirkan dari badan, badan akan mula membina sel baru dan menerima manfaat CMD sepenuhnya.

💧 Healing crisis bergantung kepada tahap kesihatan individu. Bagi yang ada masalah kesihatan dalaman yang teruk, teruk lah fasa healing crisis dia..


Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini


0 comments:

Post a Comment

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube